Babaoğlu’ndan Şampiyon Temizce’ye Kutlama

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 10. Antalya Manavgat Belediyesi Yağlı Güreşlerinde şampiyon olan Hendek Belediyesi Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce; Hendek’e gurur yaşatıp sevince boğdu. Başkan Babaoğlu ise Şampiyonu kutladı.

Babaoğlu’ndan Şampiyon Temizce’ye Kutlama

Hendek Damgasını Vurdu

Hendek Belediyesi sporcuları Avrupa ve Türkiye çapında elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor. CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Liginin açılış etabı, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri ile başlarken, güreşlere Hendek Belediyesi Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce’de katıldı. Ilıca Stadı'nda gerçekleştirilen güreşlere, 69'u başpehlivan 1336 güreşçi katılırken, Hendekli güreşçi Temizce tüm rakiplerini bir bir yenerek büyük başarı elde etti.

Armağan Etti

Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Başaltı boyunun finalinde karşılaştığı Antalyalı rakibi Osman Kan'ı yenen Temizce, 10. Antalya Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Başaltı boyunun şampiyonu oldu. Duygularını paylaşan Temizce, “ Başaltı boyunda Şampiyon oldum. Bu şampiyonluğu Ustam Gazanfer Kahveci’ye, her daim yanımda olan Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu ve Hendekli hemşerilerime armağan ediyorum” dedi.

Babaoğlu: Helal Olsun

Temizce’yi başarısı nedeniyle tebrik eden Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “ Sporcularımız her ne alanda olursa olsun gittikleri her turnuvada sayısız başarılar elde ediyor. Özellikle güreşte adını her daim altın harflerle yazdıran bir Hendek var. Bizlere her zaman gurur yaşatan şampiyonumuz, Başaltı Pehlivanımız Metin Alpaslan Temizce ve ustalarını, emek veren herkesi canı gönülden kutluyorum.” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184