BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU 4. ETABA HAZIR

Hendek’li S 1 klasmanında yarışan Pilot Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu ikilisi 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Sinop’ta yapılacak olan Off Road Türkiye şampiyonası 4.ayağına katılmak üzere Sinop’a gitti.

BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU 4. ETABA HAZIR



Off Road Türkiye şampiyonasında geride kalan 3 etapta başarılı bir performans sergileyen Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu ikilisi 4.etapta da başarılı olacaklarına inanarak Sinop’a gittiler.

Zorlu ve sponsorları ile yarışmalara katılan bir çok rakibini geride bırakarak 3.etapta da şampiyon olan Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu kendilerine sponsorluk yapacak firmaların destek olması halinde yıl sonunda Türkiye şampiyonluğuna ulaşacaklarını 3.etapta gösterdikleri performans ve başarı ile herkese kanıtladılar.

Geride kalan 3.ayak sonrası Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu ikilisi birinciliklerini koruyarak 4.ayağa katılacaklar.

Başarıdan başarıya koşan Pilot Engin Başkurt “Her geçen gün daha iyi performans ile etapları birer birer aşıyoruz.Gittiğimiz her yerde ilçemizi başarı ile temsil etmek bizlere ayrı bir gurur veriyor.Bizlere destek verilmesi halinde Türkiye şampiyonasını başarı ile tamamlayarak İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184