Bursa’da Madalya Topladılar

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Bursa’da yapılan İller Arası Minik-Yıldızlar Karate ligini 7 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alarak tamamladı. Minik Yıldızlar başarılarıyla Hendek’i gururlandırdı.

Bursa’da Madalya Topladılar

Gururla 13 Madalya

Hendek Belediyesi karate takımı sporcularımız parlamaya devam ediyor. Katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönen sporcularımız başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ekibimiz Bursa’da yapılan 16 İlden 57 kulüp ve 857 sporcunun katıldığı Bursa İller Arası Minik-Yıldız Karate ligini 7 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak turnuvayı büyük başarıyla tamamladı.

Babaoğlu: Bir Başarıya Daha İmza Attık

Katıldıkları her turnuvadan başarıyla dönen sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek adına güzel bir başarıya daha imza atan genç sporcularımız, bir kez daha bizleri gururlandırdı. Onlar başardıkça bizler de mutlu oluyoruz. Genç yaşta elde ettikleri bu başarıların gelecekteki spor yaşamlarını da olumlu olarak şekillendireceğini düşünüyorum. Başarılarda emeği olan sporcularımız ve aileleri başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık hocamızı, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibi kutluyorum. Hendek Belediyesi olarak gençlerimizin sporla ilgilenmeleri ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde

Altın Madalya;

Selim Çoban

Ahmet Emin Uzunoğlu

Kayra Bahadıroğlu

Kerem Caner Akbulut

Egemen Varlıca

Sümeyye Akgün

Zeynep Hayırlı

Gümüş Madalya;

Umut Kaan Kaynak

Ali Efe Benli

Bronz Madalya;

Duru Gürsu

Ayşenaz Başer

Ecrin Sunman

Ömer Bitik

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184