Dikmen, Hükmen Yarı Final’de

Kaymakamlık Kupası çeyrek final günün ikinci maçında Dikmenspor, Genç Karadenizliler karşısında hükmen galip sayılarak yarı finale yükseldi.

Dikmen, Hükmen Yarı Final’de

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası çeyrek final günün ikinci maçında Dikmenspor ile Genç Karadenizliler karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında üstün oynayan Dikmenspor atatklarını sıklaştırarak 22. Dakikada Vural’ın golü ile 1-0 öne geçerken, ilk yarıda başka gol olmadı ve Dikmenspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Maç tatil edildi, hükmen gelip sayıldı

Karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Genç Karadenizliler ataklarını sıklaştırarak 36. Dakikada Halit’in golü ile skora dengeyi getirdi. Karşılıklı ataklar ve kıyasıya mücadelenin olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında ataklarını sıklaştıran Dikmenspor’un 47. Dakikada Savaş’ın golü sonrası Genç Karadenizliler kalecisinin itirazları ile karşılaşma hakemine müdahalesi sonucu karşılaşma hakemi maçı tatil ederken, karşılaşma sonrası alınan karar ile Dikmenspor 3-0 hükmen galip sayılarak yarı finale yükselmiş oldu.

Yarı Finali kutladılar

Karşılaşma sonrası Dikmenspor'un sponsoru ve aynı zamanda oyuncusu olan Yıldız Ticaret Savaş Yıldız, yarı finale yükselen Dikmenspor takım oyuncularıyla birlikte galibiyet yemeğinde bir araya geldi. Dikmenspor oyuncuları misafirperverliğinden dolayı sponsor Savaş Yıldız'a teşekkürlerini ilettiler.

Dikmenspor: 3

Genç Karadenizliler: 0

Hakem: Yücel Demir

Saha: Hendek Orman İşetme

Dikmenspor: Coşkun, İdris, Erkan G. Erkan P., Savaş, Kadir, Samet, Hamza, Uğur, Muhammed, Bilal, Selçuk, Yusuf, Vural.

Teknik Direktör: Adem Göçlü

Genç Karadenizliler: İbrahim, Halit, Doğan, Engin, Hasan, Sedat, Tuncay, Yavuz, Adem, Sadullah, Eşref, Vedat.

Teknik Direktör: Servet Der

Goller: Dk. 22 Vural, Dk 47 Savaş (Dikmenspor) Dk 36 Halit (Genç Karadenizliler)

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184