GELENEKSEL KAYMAKAMLIK KUPASINA ERTELEME

Geleneksel Hendek Kaymakamlık futbol turnuvası ileri bir tarihe ertelendi konuyla ilgili karar 19 Mayıs 2014 pazartesi günü yapılacak olan toplantıda başlama tarihi açıklanacak.

GELENEKSEL KAYMAKAMLIK KUPASINA ERTELEME


Tertip Komitesi Başkanı Hendek Kaymakamı Mutafa AYHAN Başkanlığında ve başkanın teklifi ile Hendek Kaymakamlık Toplantı Salonuna toplantı yapılmış ve aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanmıştır.

Her yıl geleneksel olarak ilçemizde coşkuyla yapılmakta olan Geleneksel Futbol Turnuvamız 19.05.2014 Pazartesi günü başlamak üzere planlamalar yapılmış olup, hazırlıklar tamamlanmıştır. Ancak Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle Başbakanlık tarafından 13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ülkemizde üç günlük milli yas ilan edilmiştir. Ülkemizi ve milletimizi derin üzüntüyü boğan bu olay nedeniyle milletimize sabır dileriz.

Bu sebepten dolayı Geleneksel Futbol Turnuvasının başlaması ileri ki bir tarihe ertelenmesine,19 Mayıs 2014 Pazartesi günü yapılacak olan Toplantıda başlama tarihine karar verilecek ve başlama tarihi takımlara ve halkımıza duyurulacağı açıklandı.



Takım Temsilcileri

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184