Güreşçiler Bayraktepe’de Buluştu

Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları, antrenörleri, sporcu aileleri ile birlikte Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde iftarda bir araya geldiler.

Güreşçiler Bayraktepe’de Buluştu


Geceye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve Kulübün Kurucu Onursal Başkanı Ali İnci, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Kırkpınar Başpehlivanları katıldı.
Teşekkür ediyorum

Hendek Güreş İhtisas Kulübü başkanı Harun Kaynak Bayraktepe tesislerinde düzenlediği iftar programına yoğun katılım oldu. Kaynak iftar sonrası yaptığı konuşmasında temellerinin 1987 yılında atılan Hendek Güreş İhtisas Kulübünün inanç, emek ve başarının vücut bulduğunun altını çizerek, kulübümüzün bu günlere gelmesinde önemli yeri olan kurucu başkanımız sayın vekilimiz Ali İnci başta olmak üzere, gençlerimizi yetiştiren hocalarımıza, bizlerin her zaman yanında olan, verdiği maddi ve manevi desteklerle çalışmalarımıza şevk katan Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın’a, sporcularımızın her daim yanında olan Hendek Belediye başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na ve isimlerini sayamadığımız ve başarıda büyük katkıları olan değerli sporseverlerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Emeği geçenleri kutluyor, tebrik ediyorum

Gecede konuşma yapan Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, siz değerli sporcularımız, sporcu ailelerimiz, hocalarımızla birlikte böylesi güzel bir ortamda buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Kulübümüzün birlik ve beraberliğine katkı sağlayan gecemize katılan tüm katılımcılarımıza hoş geldiniz diyor, düzenlenen organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, tebrik ediyorum diye konuştu.

Bugün sizleri görünce yaşlandığımı anlıyorum

Aynı programda konuşan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnc, burada bulunan sporcularımız ve değerli aileleri, federasyon başkanımız, Ankara’dan gecemize katılan yetkililerimizin ramazanını kutluyorum. Ramazanınız mübarek olsun. 1987 yılında Hendek Güreş İhtisas Kulübünü kurduk. Ama öyle kurduk ki hiç kimsenin yardımı olmayacağını bile bile kulübümüzü 7 Ali ile birlikte kurduk. Elhamdülillah bugün geldiğimiz nokta mükemmel. Bugün karşımda gördüğüm dün talebelerim olan hocalarımın saçlarının aklara büründüğünü görmek beni yaşlandırdı.

Bugün benim Öğrencim Hendek Belediye Başkanı

Değerli arkadaşlar o dönemde bugün hemen önümüzde oturan güreşçilerimiz dün sizlerin oturduğu yerde oturuyorlardı. Onlara dediğim sizler yarın dünya şampiyonları olacaksınız, olimpiyat şampiyonu olacaksınız ve dünya şampiyonları yetiştireceksiniz. Bununla da yetinmedim. Siz kendinizi iyi yetiştireceksiniz. Yarın her biriniz öğretmen olduğunuzda ben öğretmenlik yapmayacağım, belediye başkanlığı yapacağım. Yarın sizler Belediye başkanı olduğunuzda ben belediye başkanlığı yapmayacağım, milletvekilliği yapacağım. İşte o gün söylediğim sözler bugün gerçek oldu. Bugün, dün öğrencim olan bir kardeşimiz bugün Hendek’in belediye başkanı. Turgut başkanı tebrik ediyorum. çalıştı, gayret etti geldi ve bugün Hendek’in belediye başkanı oldu. Ekibiyle birlikte inşallah bizim çizdiğimiz çizgide Hendek’i getirdiğimiz yerden daha ileriye taşıyacak, bunu ondan bekliyoruz. Başaracak olduğuna da inanıyorum. Allah başarılarını artırsın. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor kutluyorum dedi.

Hedefimiz Olimpiyat Şampiyonluğu

İnci, Federasyon başkanı Musa Aydın’ın gençlik döneminden arkadaşı olduğunu belirterek, o da benim gibi vazgeçmeyen bir yapıya sahip değerli bir insan. Bu geceki organizasyonumuza katılan değerli federasyon başkanıma hoş geldiniz diyorum. İşte başarılar ortada. Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları Hendek’ten yetişti, yetişiyor. Hendek Güreş İhtisas Kulübüne verdiği değerden, kıymetten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin sözleri katılımcılardan alkışla destek gördü. İnci, dünya şampiyonalarında İstiklal Marşımızı dinleten tüm sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum” diyerek sporculara Olimpiyat şampiyonluğunu hedef olarak göstererek, Hendek’te Olimpiyat şampiyonlarını görmek istediğini ifade ederek sözlerini sonlandırdı.
Hedefi, hayali olmayanın başarısı da olmaz

Türkiye Güreş federasyonu Başkanı Musa Aydın’da gecede yaptığı konuşmasında, kulübümüz başkanı Harun Kaynak’ın bizlere açtığı iftar sofrasına hepiniz hoş geldiniz diyor Hendek Belediye Başkanlığına huzurunuzda teşekkür ediyorum. Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Sayın milletvekilimiz az önce ifade etti daha o günlerde hedef göstermişler ve bugün o hedefe ulaşmışlar daha ileriki hedeflere doğru emin adımlarla yürüyorlar. Değerli arkadaşlar önce hedefiniz olacak, hayalleriniz olacak. Hedefi olmayanların başarılı olmaları mümkün değil. Yüce Allahtan sizlere birliği, beraberliği niyaz ediyorum. Bugün burada toplanmamıza vesile olanlara da huzurlarınızda teşekkürlerimi ifade ediyor sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum diye konuştu.
Plaket takdim edildi

Protokol konuşmalarının sona ermesinin ardından Sakarya Müftü yardımcısı tarafından yapılan duaya âmin denilmesi ile sona eren iftar programında Hendek Güreş İhtisas Kulübü başkanı Harun Kaynak tarafından Bayrak tepede sergilenen uçak altındaki amfide toplanan katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Törende kulübün kurucu başkanı Ali İnci’ye, Türkiye Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın’a ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na gecenin anısına plaket takdim edildi.

Plaket töreninin ardından ikram edilen çaylarını yudumlayan katılımcılar gecenin geç saatlerine kadar Hendek’i kuş bakışı izleyerek muhabbet ettiler.


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184