Hendek Dereköyspor Yönetiminden Kahvaltı Teşekkürü

Hendek Dereköyspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz Pazar sabahı düzendedikleri kahvaltı programına katılan ilçemizin değerlerine yayımladıkları mesajla teşekkür etti.

Hendek Dereköyspor Yönetiminden Kahvaltı Teşekkürü

Geçtiğimiz gün, Hendek Hacıkışla Sahasında oynanan Hendek Dereköyspor & Kazımpaşa Birlikspor karşılaşması öncesinde Hendek Dereköyspor Yönetimi, güzel bir örnek teşkil edecek hareket sergilemiş ve tüm spor ve siyaset camiasını düzenlediği kahvaltı programında bir araya getirmişti.

Hendek Dereköyspor Yönetim Kurulu, düzenledikleri kahvaltı programına icabet eden ilçemizin değerlerine teşekkür ederek, bir mesaj yayımladı.

Yapılan açıklamada, "Kahvaltı programımıza katılan Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'a, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı'ya, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar'a, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel'e, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı'ya, Uzunçarşı Mahalle Muhtarı Halit Bektaş'a, Hendekspor Kulübü Başkanı Murat Kaya'ya, Hendekspor Kulübü Yöneticisi Engin Varlıca'ya, Kazımiyespor Eski Kulüp Başkanı Ahmet Atçı'ya, İş İnsanı Sinan Aksoy'a, İş İnsanı Emin Öncü'ye, Hendek Gençlikspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü'ne, Hendek Veteranlar Kulübü Yönetimi ve Antrenörü'ne, Hendek Yenimahallespor Altyapı Antrenörleri Muhammet Yazıcı ve Vedat Yiğit'e, Hendek Yeşilyurtspor Yönetimi ve Antrenörü Şener Gürsel'e, Hendek Akovaspor Kulübü Yönetimi ve Antrenörü Ali Kemal Yener'e, Hendek Dereköyspor'lu Yöneticilerimize, futbolcularımıza, davetimize katılan tüm misafirlerimize ve çok değerli Hendek'li basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Hendek Dereköyspor Yönetimi, ileriki günlerde de yine başka bir programda tekrardan bir araya geleceklerinin müjdesini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184