Hendek, Hentbol Şehri Olacak!

1954 Hendek Spor Kulübü kız ve erkek hentbol alt yapı çalışmaları, büyük heyecanla Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda devam ediyor.

Hendek, Hentbol Şehri Olacak!

Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda devam eden çalışmalara, 3. ve 4. Sınıf kızlar ve erkekler katılıyor.

Hendek'te hentbola olan ilgi her geçen gün artıyor. Çocuklar ve gençler hentbola büyük ilgi gösteriyor. Bu gidişle Hendek, hentbol şehri olacak.

Başkan Baykal, Hentbol İdmanını Ziyaret Etti.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, 1954 Hendek Spor idmanını ziyaret ederek, hentbolcülere başarılar diledi.

Başkan Baykal, "1954 Hendekspor Kulübümüz kısa sürede büyük işler başardı. İstanbul'da güçlü kulüpleri saf dışı bırakarak şampiyon olup, 2. lige çıkmaları büyük başarı. Bu başarıda payı olanlara, teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız idman ziyaretinde, yapılan çalışmaları ve sporcularımızın ne kadar istekli olduklarını gördüm. Çocuklarımızın gözlerindekbu ışıltı, Hendek şehrini, hentbol şehri yapacaktır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Adem Sefa, Herkesi Maça Davet Etti!

1954 Hendekspor Kulübü Yöneticisi aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Meclis Üyesi olan Adem Sefa, idman ziyareti yapan başkan Baykal'ı karşıladı. Başkan Baykal'a kulüp hakkında bilgiler veren Adem Sefa, herkesi Pazar günü oynanacak olan Karagümrük Spor maçına davet etti.

Yönetici Adem Sefa, " 1954 Hendek Spor Kulübünün hentbolde altyapısı çok iyi. Bu altyapı önümüzdeki yıllarda meyvesini verecektir. Bugün 2.Ligde erkeklerimiz boy gösteriyor, fakat 3-4 yıl sonra kızlarımızında boy göstereceğine inanıyoruz. Hocalarımız gece gündüz altyapıyla igili çalışmalar yaparak, sporcularımızı eğitiyor. Pandemiye rağmen çalışmalarımız kesintiye uğramadan devam ediyor. Yapılan idmanlar pandemide, çocuklarımızın pisikolojilerinin düzelmesine yardımcı oldu. Bugün bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'a teşekkür ederim." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2022, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184