Hendek Muay Thai Spor Kulübünden Açıklama

Hendek Muay Thai Spor Kulübü basında çıkan bazı haberler ile ilgili açıklama yaptı.

Hendek Muay Thai Spor Kulübünden Açıklama


İnternette yayın yapan bir haber sayfasında Sakarya Hendek’te düzenlenecek olan organizasyonla alakalı bazı asılsız haberlerin yer aldığını üzüntüyle görmüş bulunmaktayız ve olaylara açıklık getirmek amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Sporcu kadrosu dolu olduğundan maçlarda yer verilmeyen haberde ismi geçen Koz Kardeşlerin spor yaşantılarının Hendek ile uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Hendek ve Sakarya adına hiçbir zaman dövüşmemiştir ve Lisansları İstanbul ve şuan Düzce adınadır.

Bahsi geçen Baba Mustafa Koz ticari hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Çocukları ise İstanbul kulüpleri adına dövüşmüş ve sonrasında çocuklarını Düzce Muay Thai Kulübü adına dövüştürmektedir. Yapılacak olan organizasyonda sporcu listelerinin dolu olduğu defalarca kendisine söylenmesine rağmen, Hendek’te düzenlenecek olan organizasyona etki edecek Hendek’in ileri gelenlerini ve Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adaylarını kendince devreye sokarak organizasyona baskı altına almak istemiştir.

Organizasyonda maç yapacak olan (2008 yılından bu yana Hendek ve Sakarya’yı temsil eden) sporcuları isimleri ile beraber haber yaptırmaktan kaçınmayan bahsi geçen Baba Mustafa Koz'un çocuklarını kullanarak reklam yapmak istediği aşikârdır. Hatta daha da ileri giderek organizasyondan rant sağlandığını ileri sürerek iftira atmaktan da geri durmamıştır.

Konu ile ilgili olarak yapılan haberlerin asılsız olduğunu Hukuken de bu haberin takipçisi olacağımızı Spor ve Haber kamuoyuna bildiririz.

Erkan Yılmaz
Hendek Muay Thai Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sngl kzldg
Sngl kzldg - 5 yıl Önce

i̇stanbulda yaşamaları her kazandikları maçın haberinde yeşilyurtlu kardeşler derece aldı manşetiyle yazılmasını değiştirmedi.keşke açıklamayı yapanda az araştirsaymiş.işte sizin yaptığınız.koz kardeşler için bir karalama kampanyasıdır.sırtınızı kime yasladıysanız artık.mustafa koz abi haklıdır yeşilyurt olarak arkasındayız

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184