HENDEK’Lİ GÜREŞÇİLER SİNOP’U SALLADI

Sinop’ta yapılan Yıldızlar Grekoromen Grup Müsabakalarında Hendek Güreş İhtisas Kulübü toplam 13 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu. Turnuvaya 16 sporcu ile katılan Hendek Güreş ihtisas kulübü 15 sporcu ilk sekize girdi.

HENDEK’Lİ GÜREŞÇİLER SİNOP’U SALLADI


12 ilden 100 sporcunun katıldığı Yıldızlar Grekoromen Grup Müsabakalarında Hendek Güreş İhtisas Kulübü 5 Birincilik, 2 ikincilik, 6 üçüncülük elde ederek turnuvada büyük başarıya imza attılar.

Antrenörler Sefer Sarı, Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Oğuz Birinci ve Rıza Yetim nezaretinde turnuvaya hazırlanan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Mükremin Aktaş, Bedirhan Tan, Muhammet Şensoy, Sadık Sarı ve Enes Öztürk birinci olurken, Furkan Zırın ve Hamza Dişli İkincilik, Kürşat Can Kaya, Onur Karagüzel, Emirhan Büyüktazim, Serhat Kırık, Abdi Akhmadov ve Furkan Muhammet Korkmaz üçüncülük elde ettiler.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli başarılı olan tüm sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Grup Müsabakalarında ilk sekize giren sporcular 1-2-3 Nisan’da Uşak’ta yapılacak Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonasına Hendek Güreş ihtisas kulübünden 17 sporcu ile katılacak.






Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184