HENDEKLİ GÜREŞÇİLER UŞAK’I SALLADI

Uşak’ta yapılan Türkiye Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda Hendekli güreşçiler tarih yazdı. Hendek Güreş İhtisas Kulübü takım halinde üçüncü olduğu şampiyonaya damgasını vardı.

HENDEKLİ GÜREŞÇİLER UŞAK’I SALLADI


Uşak’ta yapılan 3 gün süren ve 400 sporcunun mücadele ettiği şampiyona çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Üçüncü oldular

Şampiyona da Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü 58 kg’da Samet Başar ve 85 kg’da Bedirhan Tan Türkiye birincisi, 42 kg’da Mükremin Aktaş, 54 kg’da Serhat Kırık, 50 kg Bedirhan Tantan Türkiye üçüncüsü oldu.  Hendek Güreş İhtisas Kulübü toplamda 2 altın 3 bronz madalya takım halinde üçüncü oldu. Antrenör Zafer Başar, alınan başarının kolektif çalışmanın ve inancın zaferi olduğunu belirterek  “Başta onursal başkanımız Ali İnci, bizlere hiçbir zaman desteği esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, kulüp başkanımız Feyzullah Köstereli,  bütün mesaisini harcayan değerli antrenör arkadaşlarıma ve emekleri olan herkese teşekkür ederim.”dedi.

Başarı bireysel değildir

Sporcuların daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Hiçbir başarı bireysel değil değildir, tüm başarılar kollektif çalışmanın ürünüdür. Burada, antrenörümüz, sporcularımız ve sporcularımızın ailelerinin uyumlu ve inançlı çalışmalarının sonucunu görüyoruz. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza güvenimiz tam, daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz”diye konuştu.

 





Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184