HENDEK’Lİ KARATECİLER YEDİDE YEDİ YAPTI

Hendek Belediyesi Karate takımı 7 sporcu ile katıldığı turnuvadan 7 Madalya alarak güzel bir başarıya imza attı.

 HENDEK’Lİ KARATECİLER YEDİDE YEDİ YAPTI


İsviçre’nin Basel kentinde düzenlenen 6. Basler Open Karate turnuvasına 7 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi karate takımı 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz madalya alarak turnuvaya damga vurdu.

Daha önce de Hırvatistan’da düzenlenen turnuvadan Yedi’de Yedi yaparak dönen yıldız karateciler bu kez de İsviçre’den aynı başarıyla döndüler.

Basler Open Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate takımından Sefa Onur Er, Nursena Tokacı ve İlker Eren Özel birincilik elde ederken, Emirhan Hane ikincilik, Beyza Duman, Mehmet Efe Kayacık ve İremnur Şahin üçüncülük elde ederek turnuvaya katılan 7 sporcunun tamamı madalya ile döndü.

 İsviçre yolculuğunda kafile başkanı olan Faruk Özel ve İsmet Hane dereceye giren sporcuları tek tek kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık “ Sporcularım daha öncede aynı başarıyı elde etmiştiler. Bunun tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdiler. Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyor, Sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum” diyerek Karate takımının birçok başarıya imza atmayı sürdüreceğini ifade etti.









Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184