Hendekli Veteranlar Fark Attı

Hendek Belediyesi Veteranları, Karabük Veteranları ile karşı karşıya geldi.

Hendekli Veteranlar Fark Attı

Hendek Belediyesi Veteranları ile Karabük Veteranları dostluk maçında bir araya geldi.

Saat:15.00’da Hendek Atatürk Stadında oynanan karşılaşmaya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Veteran Aileleri ve sporseverler katıldı.

Başlama vuruşu ile birlikte karşılaşmaya ağırlığını koyan Hendek Belediyesi Veteranları ilk yarıyı 7-0 gibi farklı bir skorla tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ın da yer aldığı yedek takımla devam eden Hendek Belediyesi Veteranları ikinci yarıda 2 gol daha bulurken, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık Karabük Veretanları 2 gol bulabildi ve karşılaşma Hendek Belediyesi Veteranlarının 9-2’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Bayraktepe’de misafir ettiler

Karşılaşmanın ardından Hendek Belediyesi Veteranları, Karabük Veteranları ve Ailelerini Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesislerinde misafir ederek çeşitli ikramlarda bulundu. Hendek Belediyesi Veteranları Takımı adına konuşan Takım kaptanı Osman Yazıcı, maçımızı farklı kazandık, takımımı tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na katkılarından dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şevket İlhan davetimizi kırmayıp bizlere katıldı ve ter döktü, kendisine de teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184