Hendekspor Başkent Akademi Maçına Hazırlanıyor

3. Lig temsilcimiz Hendekspor, Başkent Akademi maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hendekspor Başkent Akademi Maçına Hazırlanıyor

3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcimiz Hendekspor, bu hafta Düzce’de oynayacağı Başkent Akademi maçı hazırlıklarına Hendek suni çim sahasında yaptığı antrenmanlarla sürdürürken, Hendeksporlu futbolcuların antrenmanda oldukça istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

Hendekspor yukarıları hedefleyen bir takım

Antrenman sonrası değerlendirmelerde bulunan Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak, geçtiğimiz hafta oynadığımız Bergama grubumuzun iyi takımlarından, bizde grubun iyi takımlarından olduğumuzu göstermek adına bizim için çok önemli bir maçtı. Oynadığımız futbolla geriye düştükten sonra oyunu almak adına çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Artık şunu söyleyebilirim, Hendekspor ortaları yukarları hedefleyen bir takım. Ne kadar yukarıya gidebileceğimiz konusunda birkaç maç daha geçmesi lazım, 5-6 hafta bize gösterecek. İçeride Başkent Akademi ile oynayacağız. Onlarda iki maçını kazandılar. Onların iki maçını kazanmaları veya bizim 4 puan almamız çok ekstra takım olmamız anlamına gelmez. Bunları konuşmak için daha çok erken. İyi bir maç olmasını istiyoruz, kazanmak istiyoruz.

Kazanma alışkanlığı olsun çünkü geçen yıl ve bu yıl yaklaşık 15 hazırlık karşılaşmasında yenilmeyen bir Hendekspor var, müsabakalarda da böyle. Biz bunu sürekli hale getirmek istiyoruz dedi.

Sakat oyuncu yok

Gecen hafta Oğuzhan Çimen ve İskender’in sakatlıkları vardı ikisini de dinlendirdiklerini belirten Toprak, oynayabilirlermiydi oynarlardı fakat riske etmedik dinlendirdik, diğer arkadaşlara şans verdik. Oynayan arkadaşlarda en az onlar kadar görevini layıkıyla yerine getirdi, şu an hiç eksiğimiz veya sakat oyuncumuz yok ifadelerine yer verdi.

Taraftarımızı bekliyoruz

Bu hafta Düzce’de oynayacağız. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Onların desteği olmadan olmuyor destekleri olduğu zaman bizim için her şey daha güzel oluyor, desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184