Hendekspor Hazırlık maçından Galip Ayrıldı

Bölgesel Amatör ligi (BAL) temsilcimiz Hendekspor 9 Haziran'da başlayacak olan lig öncesi hazırlık karşılaşmasında Kartal Bulvarspor'u konuk etti.

Hendekspor  Hazırlık maçından Galip Ayrıldı

Maçın baslama vuruşunun ardından her iki takımda karşılıklı ataklarla kaleyi yokladılar. Maçın 45. Dakikasında Emrah'ın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklar ile başladı. Maçın 62. Dakikasında konuk takım Kartal Bulvarspor Hakan'ın kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. 1-1

Maçın 86. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Onur Çelik ile Hendekspor 2-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Hendekspor: 2

Kartal Bulvarspor: 1

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Rahman Akcan, Ertuğrul Kardeş, Hasan Şatır

Hendekspor: Bülent, Kemal, Ahmet, Hakkı, Onur, Kartal, Kerim, Hakan, Emrah, Burak T., Halil, Muhammet, Emirhan, İsmail, Hurşit, Onur Ç., Muhammet Ç., Onur T., Emre, Enes, Burak B., Berkay, Ozan, Selahattin, Mustafa.

Antrenör: Talip Toprak

Kartal Bulvarspor: Dündar, Ulaş, Muammer, Fuat, Murat, Ceyhun, Emirhan, Hakan, Furkan, İlker, Ekram, Ozan, Osman, Anıl, Eyüp, Yusuf İ., Muratcan, Mustafa, Yasin, Anıl F., Çağdaş, Ali Enes, Eren, Abdullah, Berke, Yunus.

Antrenör: Doğan Engin

Goller: Dk.45 Emrah, Dk.86 penaltı. Onur Çelik (Hendekspor), Dk.62 Hakan (Kartal Bulvarspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184