Hendekspor İlk Galibiyetini Aldı

Spor toto BAL Ligi temsilcimiz Hendekspor, Antalya’da sürdürdüğü kampın üçüncü maçında dün Ankara Çubukspor’u ilk yarıda attığı 4 golle 4-3 mağlup etti.

Hendekspor İlk Galibiyetini Aldı


Her iki yarı farklı kadrolar ile sahaya çıkan Hendekspor ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. Hendekspor’un yeni transferleri hazırlık maçında kadroda yerlerini aldı.

Hendekspor bugüne kadar Ankara Polatlıspor’dan kaleci Yakup Burgun ve Beylerbseyishpordan Doğukan Yazgan ile birlikte, Bartınspor’dan santrafor Muhammet Özdemir’i, Antalya Kemerspor’dan stoper Devrim Aksungur’u, Aksarayspor’dan İsmail Hakkı Doğan’ı takıma katmıştı.

İlk hazırlık maçında Kırıkkalespor’a 4-1, ikinci maçında da İstanbul Modafen’e 3-2 mağlup olmuştu. Belek kampındaki 3.maçını dün Kervansaray Otel sahasında Başkent temsilcisi Çubukspor karşısında veren Hendek temsilcisi, 5.dakikada Muhammet, 10 ve 43.dakikalarda Tolga ile İsmail’in attığı gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. 55’te Bebe 4-1, 65’te penaltıdan Umut maçı 4-2 yaptı. 77’de Yavuz 4-3’e getirdi ve maç da bu skorla bitti.

Hendekspor bu galibiyetle nihayet siftah yapmış oldu.





Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2019, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184