Hendekspor Kahvaltıda Buluştu

Hendekspor’lu Yöneticiler, Futbolcular ve Aileleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendekspor Kahvaltıda Buluştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor Yönetimi, Futbolcuları ve Aileleri ile birlikte Sapanca’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler.

Kahvaltıda buluştular

Sakaryalı İşdamları Sakarya Pen Cam Sanayi Hakan Yaprak ve Enver Öztürk tarafından Sapanca’da bir tesiste düzenlenen kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, As Başkan Murat Kaya, Hendekspor Yöneticileri, Futbolcular ve Aileleri katıldı.

Sizlere inanıyoruz

Kahvaltı programında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çeyrek final karşılaşmasında üzülerek belirtmem gerekirse yoğun programımız nedeniyle yanınızda olamayacağım ama kalbim ve dualarım sizlerle olacak. Biz sizlere ve başaracağınıza inanıyoruz. Çeyrek final karşılaşmasında hepinize başarılar diliyorum ve hepinize inanıyor başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı sonunda kendilerini misafir eden İşadamları Hakan Yaprak ve Enver Öztürk’e teşekkür eden Hendekspor Yönetimi, kendilerine 70. Yıl Hendekspor forması ve çeşitli hediye takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2021, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184