Hendekspor Lig’e Hazırlanıyor

TFF 3.ligdeki temsilcimiz Hendekspor, 3 günlük iznin ardından Yeni sezon hazırlılarına Akova Arenada yaptığı idmanla kaldığı yerden devam etti.

Hendekspor Lig’e Hazırlanıyor

2021-2022 sezonu öncesinde ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapan ve ardından Ankara Kızılcahamam’da 10 günlük ikinci etap kampını da geride bırakan Mavi-Siyahlılar, 3 günlük iznin ardından Bugün yeniden bir araya geldi.

Temsilcimizde Akova sahasında gerçekleşen akşam idmanı ile birlikte hazırlıklar yeniden start aldı. Teknik direktör Talip Toprak nezaretinde çalışan ekibimizde, futbolcuların istekli halleri dikkat çekerken, morallerin yerinde olduğu görüldü. Mavi-Siyahlılarda çalışmalar bugün yapılacak antrenmanla ara vermeden sürdürülecek. 

“Oyuncularımızın durumundan memnunuz”

10 günlük Kızılcahamam kampının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Talip Toprak, “Takdir edersiniz ki çok hızlı gelişen bir süreç içerisinden gelerek kampa katıldık. 10 günlük bir kamp geçirdik. Hiçbir sakatımız yok, sağlık sorunu yaşayan bir oyuncumuz olmadı bu sevindirici.

4 hazırlık maçı yaptık bunlardan ikisini kazandık, ikisinde ise berabere kaldık. Ama sevindirici olanı bu 4 maçtan gol yemeden sahadan ayrıldık.

Yeni gelen oyuncuları ve geçen sezondan devam eden oyuncularımızı pistte değerlendirdik, onları 2. Ve 3.lig takımlarıyla yaptığımız maçlarda bir nevi pistte değerlendirdik.

 Oyuncularımızın hepsinden çok memnunuz ama lig uzun bir maraton. Bunun sakatlığı var, hastalığı var. Çok acil bir santrafor, kenar oyuncusu ve bir orta saha mutlaka transfer etmemiz lazım. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2021, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184