Hendekspor Yönetimi Basınla Buluştu

Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Yenilenen Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile Hendek’te düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır’ın ev sahipliğinde Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensuplarını misafir etti.

Hendekspor ile ilgili merak edilenler

Kongre sonrası yenilenen Hüdaverdi Bahadır Başkanlığındaki Hendekspor Yönetimi yeni sezon ile basın mensuplarının sorularını ve Hendekspor ile ilgili merak edilen konular hakkında bilgiler verdi.

Kahvaltı programına katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır, yenilenen yönetim, yeni sezon ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Hendekspor için birlikte çalışmalıyız

Yeni yönetim ile ilgili bilgiler vermesinin ardından transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Bahadır, şu an 6’sı Hendekli olmak üzere çeşitli iç ve dış transferler gerçekleştirdik. Oyuncularımızı seçerken önceliğimiz tabi ki iyi oyuncular olması ama ahlaklı sporcular da olması bizler için önemli. Farklı referanslar alınarak transfer çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Hendek ile bütünleşen Hendekspor

Amaçlarının tüm Şehrin desteğini arkalarına almak olduğunu belirten Bahadır, bu anlamda alt yapı ile ilgili projelerimiz var ve ciddi anlamda altyapı ile ilgili çalışmalara başladık. Örneğin ilk etapta altyapımızdan 4 oyuncumuzu takıma kazandırdık. Altyapı sorumlularımız nezaretinde çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. Uzun vadede Hendekli oyunculardan oluşan bir Hendekspor oluşturmayı hedefliyoruz diye konuştu.

Basın mensuplarına teşekkür

Bilgilendirmelerin ardından içilen çaylar eşliğinde Hendekli basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hendekspor Yönetimi Basın Mensupları ile yeni sezon ile ilgili istişareler gerçekleştirmesinin ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2023, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184