Hendekspor’dan 3 Gollü Galibiyet

Hendekspor, Sakaryaspor U19 takımı ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-0 kazandı.

Hendekspor’dan 3 Gollü Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimiz  Hendekspor, sezon hazırlıkları kapsamında Sakaryaspor U19 takımı ile oynadığı hazırlık maçından 3-0 galip ayrıldı.

İlk yarı tek golle geçildi

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Hendekspor, antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları oynamaya devam ediyor.

Sakaryaspor U19’ları ile oynanan maçta oyuna iyi başlayan Mavi-Siyahlılar, rakip kalede baskısını ilk dakikalardan hissettirdi.

 Zaman zaman kalesinde de tehlikeler yaşayan Hendek temsilcisi rakibine şans vermezken, aradığı golü devre sonunda buldu. 43. dakikada Emrah ile 1-0 öne geçen Hendekspor ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarıda 2 gol

İkinci yarıda etkili futbolunu sürdüren ve rakibine şans tanımayan Mavi-Siyahlılar, oyunun son bölümünde farkı açtı. 73. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Selçuk skoru 2-0 yaparken, 6 dakika sonra Kartal ile bir gol daha bulan Hendekspor skoru 3-0’a getirerek karşılaşmanın skorunu belirledi.

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Rahman Akcan , Talha Yıldırım, Ertuğrul Kardeş

Hendekspor: Muhammet , Kemal, Hakkı(Emirhan), Onur Demir, Serkan (Sabri), Kartal , Emrah , Emre (Yavuz), Enes (Selahattin), Onur , Mustafa (Selçuk)

Teknik Direktör: Talip Toprak

Sakaryaspor U19: Bedirhan, Berkay, Kadir, Can, Serkan, Soner, Faruk, Muratcan, Berkant, Yusuf, Seymen, Talha, Tandoğan, Berat, Cağrı, Furkan, Kerem Çalık, Kerem Şamlı, Serat, Ömer, Uğur, Ruhi, Ufuk Birdal

Teknik Direktör: Özcan Zafer

Goller: Dk.43 Emrah, Dk.73 Selçuk (P), Dk.79 Kartal (Hendekspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184