Hendek’te Kütahya Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Hendekspor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Dumlupınar Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13:00’de başlayacak.

Hendek’te Kütahya Mesaisi Başladı

İlk Çalışma

Ligde oynadığı son 5 maçta da galibiyet alamayan Hendekspor, Pazar günü oynayacağı Kütahya karşılaşması ile bu kötü gidişata son vermek istiyor. Mavi Siyahlılar bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı. Pazartesi gününü izinli geçiren Hendekspor, Salı günü Kütahya mesaisinin ilk çalışmasını teknik direktör Talip Toprak yönetiminde yaptı.

Son Vermeliyiz

Antrenman öncesinde oyuncularla kısa bir toplantı yapan Toprak, oyun olarak özellikle Batman maçının ikinci yarısında ne gerekiyorsa yaptıklarını fakat sonuç almak için bunu genele yaymaları gerektiği konusunda oyuncuları uyardı. Toprak; Hedeflerimizin ve bizden beklentilerin çok uzağındayız. Hiçbir şeyin bahanesi olmaz elbette ama yaşadığımız şansız sakatlıklar bizi biraz sıkıntıya soktu. İnşallah ilk devrenin kalan maçlarında bu kötü gidişe bir son vereceğiz’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184