İmdat Kum’dan Birlik Çağrısı

Hendekspor eski Antrenörü İmdat Kum’dan Hendekspor için birlik çağrısı.

İmdat Kum’dan Birlik Çağrısı

Hendekspor eski Antrenörü İmdat Kum, Hendekspor için Pazar günü Yalova’da Çilimli Belediyespor ile oynanacak 3. Lige yükselme final maçı Hendek için tarihi fırsat. Hendekli olarak tek vücut olmamız gerekiyor.

Takımımızın finale kadar oynadığı maçlarda oyun olarak taraftarın beklentisi kadar olmasa da kaliteleriyle bazı maçları son dakika olsa da kazanmayı bildi. Böyle tek elemeli maçlarda önemli olan sonuca ulaşmak. Hendek halkı olarak ben dahil Hendekspor’a, yöneticilere olan kırgınlıkları unutup birlikte destek olma zamanı.

Hendekspor’a maddi manevi taraftar gibi destek veren Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na büyük iş düşüyor. Bütün siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşların temsilcilerini maça davet etmeli. Hendekspor’un siyaset algısını ortadan kaldırmalı. Bu yönde de hareket ettiğini düşünüyorum. Hendekspor’un, Hendek’in ortak değeri olduğunu göstermeli.

Hendek olarak bu tarihi maçta bu birlikteliği, desteği gösterirsek, sahada mücadele eden oyuncuların bu birlikteliği ve desteği gördüğünde bu maçta şimdiye kadar oynadıkları maçlardan daha çok koşan, mücadele eden, savaşan, terinin son damlasına kadar mücadele etmesine katkıda bulunur.

Çilimli Belediyespor mütevazi, fakat koşan, hırslı mücadeleci bir takım. Rakibi küçümsemeden en az sahada onlar kadar mücadele edersek kalitemizi de sahaya yansıtırsak, ben inanıyorum ki, Hendekspor layık olduğu 3. Lige yükselecek. Şimdiden Hendekspor’umuza bol şanslar ve başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184