Kupa Hazırlıkları Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Lig(Bal) Temsilcimiz Hendekspor yaptığı çift kale maç ile Ziraat Türkiye kupası hazırlıklarına devam etti.



Hendek Atatürk stadında yaptığı çift kale maç ile Hendekspor Ziraat Türkiye kupası hazırlıklarına devam ediyor.

Futbolcuların oldukça hırslı oldukları görünen çift kale maçta taktik çalışmaları yapıldı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Yönetiminin de takip ettiği çift kale maç oldukça çekişmeli geçti.

Hendekspor Antrenörü Sami Bağdatlı, çalışmalara 30 kişi ile devam ettiklerini, bir hafta içinde de ideal kadro 25 kişiye düşürülecek olan kadro ile 26-27-28 Ağustosta düzenlenecek olan Ziraat Türkiye kupası maçları hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Maç haftasını saymazsak 10 günümüz kaldı diyen Bağdatlı, inşallah umutluyuz turu geceçegiz, benim içinde iyi bir hazırlık maçı olacak dedi.

Karabulut en az 2 tur geçmeyi bekliyorum

Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut, iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Çok titiz davrandık iyi ve iyi ahlaklı futbolcuları aldı. Hocalarla yaptığımız görüşmelerde takımın çalışmasında bir problem yok, takımımız aşağı yukarı hazır. Diğer kulüplere göre sezonu erken açtık, en az iki tur atlayacağımızı düşünüyorum dedi.

Bizi izlemeye devam edin

Hazırlıkları takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor maç başı yaptı. Yaklaşık iki buçuk haftadır takım kadromuz çalışmalara başladı. Türkiye Kupası hazırlıklarımız var. Bayram öncesi çift kale maçı ile tatile girecekler. Ekip arkadaşlarımızın motivasyonu yüksek bilinçli bir şekilde hazırlıklarına devam ediyorlar. Sadece bizi izlemeye devam edin diyorum diye konuştu.





Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184