Namağlup Şampiyonlar Başkan Babaoğlunu Ziyaret Etti

7 Ekim 2023 – 3 Şubat 2024 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Sakarya Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında namağlup şampiyon olarak kupa kaldıran Hendek Belediyesi Futbol Takımı Başkan Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Namağlup Şampiyonlar Başkan Babaoğlunu Ziyaret Etti

Şampiyonları misafir eden Başkan Babaoğlu sporcuları tebrik ederek “Göstermiş olduğunuz bu mücadele ve bizlere yaşatmış olduğunu bu gurur için her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gurur Duyuyoruz

Sakarya’da düzenlenen ve 29 takımın katıldığı Sakarya Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında mücadele eden Hendek Belediyesi Futbol Takımı namağlup şampiyon oldu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’i gururlandıran takımı ve teknik ekibini makamında misafir etti.

Hendek Belediyesi Takımının şampiyonluğundan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Turgut Babaoğlu, “Sporun her alanında, her kulvarında olup bunu böylesine güzel şampiyonluklarla taçlandıran bir Hendek görmek bizleri mutlu ediyor.

Böylesine güzel zaferlerle Hendek’in sporun kalbi ve merkezi olduğunu bir daha göstermiş olduk. Ayrıca buradan takımımızın sponsorları olan Şenol İletişim ve OXA Petrokimya’ ya çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar onlarında bu başarıda emekleri çok. Bizlerde Hendek Belediyesi olarak Sporu ve sporcuyu desteğe devam edeceğiz” dedi.

Başarılar Diledi

Başkan Babaoğlu ayrıca, Eylül ayında Sakarya Baro Futbol Takımı ile Hendek Belediyesi Futbol Takımı arasında oynanacak olan süper kupa maçı öncesi takıma ve teknik heyete başarılar diledi. İnşallah takım olarak yine bizleri gururlandırırsınız. Başaracağınıza inanıyorum, sizlerden bir kupa daha bekliyorum” diye konuştu.

Hendek Belediyesi Futbol Takımı destekleri nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184