Off Road Heyecanı Devam Ediyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun destek verdiği Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloglu ikilisi 1,2 ve 3 Ekim’de Karabük’te yarışacak.

Off Road Heyecanı Devam Ediyor

Petlas Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 3. yarışı için tüm hazırlıklarını tamamlayan ikili Sakarya’ya kupa ile dönmek istiyor.

Yarış Karabük’te

Hendekli Pilotlar Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloglu ikilisi 1,2 ve 3 Ekim tarihlerinde Karabük’te Petlas Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 3. yarışına çıkıyor. 35 araç ile 70 sporcunun kıyasıya mücadele edeceği yarış, Kardoff Off-Road Kulübü tarafından düzenleniyor. Karabük’ün ev sahipliği yapacağı yarış Karabük Üniversitesi arkasında hazırlanan alanda gerçekleştirilecek.

Yarışlar, 1 Ekim Cuma günü idari kontrol ve antrenmanla başlayıp, 2 Ekim Cumartesi günü 12 km’lik Orman Etabı (hız etabı) 4 sefer geçilerek gün sonu puanları bir sonraki güne taşınacak. 3 Ekim Pazar günü ise 1,6 km’lik engel etabı (seyirci etabı) 3’er tur geçilerek yarış tamamlanacak ve kazanan ekip belli olacak.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yarış öncesi Hendekli Pilotlar Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloglu ikilisinin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184