Sakarya Kadın Takımı Hendek’te Berabere Kaldı 2-2

Kadınlar Futbol 1’inci ligi temsilcimiz Sakarya Kadın Futbol Kulübü, 4’üncü hafta maçında Hendek’te Yukatel Kayseri Kadın Futbol ekibini konuk etti.

Sakarya Kadın Takımı Hendek’te Berabere Kaldı 2-2

Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 eşitlik ile tamamlandı.

Hendek Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada maça iyi başlayana konuk Kayseri ekibi oldu. Maçta gelişen ilk ciddi atakta oluşan karambolde son vuruş Mualla’dan geldi ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Eşitlik arayışını sürdüren ekibimiz ise pozisyon üretmekte güçlük çekti.

Temsilcimizin rakip kalede bulduğu ender pozisyonlar da ise gol çıkmadı ve Kayseri Kadın Futbol Kulübü devreye 1-0 önde girdi. İkinci devreye hızlı giren Kayseri ekibi, 46’da Mine ile golü buldu ve skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden sadece 3 dakika sonra konuk ekip bu kez penaltı kazandı.

49’uncu dakikada kullanılan penaltıda Bahar topu dışarı gönderdi. Oyunu bırakmayan ekibimiz, 54’üncü dakikada penaltı kazandı. Şevval, penaltıyı gole çevirdi ve skor 2-1 oldu.

Baskısını arttıran kızlarımız, atak üstüne atak geliştirdiği mücadelede 80’de bir penaltı daha kazandı. Şevval kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve skor 2-2 oldu.

Kalan sürede başka gol çıkmadı ve Sakarya Kadın Futbol, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada pes etmedi ve 2-2’lik skorla ligdeki ilk puanını elde etti.

Sakarya Kadın Futbol:2

Kayseri Kadın Futbol:2

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Bedirhan Gökdemir, Fatih Çuhadar, Yusuf Yiğitoğlu

Sakarya Kadın Futbol: Sıla, Aylin, Yağmur, Şevval, Hande, Canan, Gaye, Edanur, İlayda, Aynur(Selma), Melis(Buse)

Teknik Direktör: İsmail Yazgan

Kayseri Kadın Futbol: Zeynep, Rabia(Şeyma), İlayda, Canset, Medine, Bahar, Mine, Pınar(Nagihan), Zeynep Bilir, Saniye, Mualla(Esrannur)

Teknik Direktör: Merve Köroğlu

Goller: Dk.54-80 Şevval (Sakarya Kadın FK), Dk.19 Mualla, Dk.46 Mine (Kayseri Kadın FK)

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184