Şampiyon Güreşçilerden Babaoğlu’na Ziyaret

Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Şampiyon Güreşçilerden Babaoğlu’na Ziyaret


Bulgaristan’da yapılan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda ve Estonya’nın Başkenti Tallinn’de gerçekleşen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda, ülkemizi ve ilçemizi temsil eden Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.
Babaoğlu’na teşekkür

Bulgaristan’da yapılan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden 45 kiloda Berat Büyüktazim, Estonya’nın Başkenti Tallinn’de yapılan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda 87 kiloda Dünya üçüncüsü olan Bedirhan Tan, 67 kiloda Dünya beşincisi olan Abdulsamet Başar ve Dünya Gençler Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Mükremin Aktaş, Başkan Babaoğlu’nu ziyaretlerinde, kendilerini şampiyonalarda yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler.
Desteğe devam

Başkan Babaoğlu, Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nden her yıl Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler alındığını belirterek, Kulübümüzde derece alarak ülkemize madalya kazandıran başarılı sporcularımız var. Sporcularımızın bundan sonra da başarılarını kat kat artıracaklarına inanıyorum. Bu amaçla sporun alt yapısına önem veriyoruz.  Spora ve sporcularımıza desteklerimizi her zaman devam ettireceğiz dedi.
Başkan Babaoğlu sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi. Başkan Babaoğlu’na kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden sporcular, Başkan Babaoğlu’na Milli Takım forması hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184