Şampiyona Nazar Değdi

Türkiye Şampiyonu Karatecimiz Yiğit Eren Kaba, eleme müsabakalarında sakatlandı.

Şampiyona Nazar Değdi

Türkiye Şampiyonu Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yiğit Eren Kaba’nın diz kapağındaki kıkırdağın dağılması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ümit Erkek (+) 70kg’da şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yiğit Eren Kaba, sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Avrupa Şampiyonası ön elemeleri için bugün Kocaeli'de düzenlenen müsabakalarda dizinin yere çarpması sonucunda dizkapağındaki kıkırdağın dağılması sebebiyle sakatlanan Kaba hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ameliyat olacak

Sakatlanmasının hemen ardından Kocaeli'de bulunan Özel bir Hastaneye kaldırılan Kabay’nın yapılan ilk kontrollerinde Doktorlar dizinden ameliyet olmasına karar verilen Şampiyon Sporcumuz yarın sabah ameliyat masasına yatacak.

Avrupa Şampiyonasına katılamayacak

Avrupa Şampiyonasının milli takımdaki en güçlü adaylarından Hendek Karate Takımı Sporcusu Yiğit Eren Kaba, bu durumdan dolayı maalesef şampiyonaya katılamayacak. Şampiyon sporcumuzun en az 6 ay Tatamiden uzak kalacağı öğrenildi.

Başarılarına başarı eklemeye devam edecek

Yiğit Eren Kaba'nın sakatlığı ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, geçen hafta göğsümüzü kabartarak Türkiye Şampiyonu olan sporcumuzun talihsiz bir şekilde sakatlanması bizleri derinden üzmüştür. Bugün Kocaeli'de katılacak olduğumuz Avrupa Şampiyonası için ön eleme karşılaşmaları vardı. O müsabakalarda sporcumuz bir sakatlık yaşadı. Kendisini Kocaeli'de bulunan bir özel hastaneye yatırdık. Yarın Allah'ın izi ile Sporcumuz Yiğit Eren Kaba başarılı bir ameliyat geçirecek. Ben inanıyorum ki; inşallah kendini toparlar toparlamazda en kısa sürede başarılarına başarı eklemeye kaldığı yerden devam edecektir ifadelerine yer verdi.

Teşekkürler

Antrenör Kayacık, yaşadığımız sakatlığı duyar duymaz bizleri arayan, soran, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese de teşekkür ediyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cüneyt Alkaya
Cüneyt Alkaya - 1 yıl Önce

Allah'ım şifalar versin inşAllah, nazar değdi ASLAN PARÇASI, Daha Delikanlı bununda üstesinden gelir Allah'ı izniyle, başarılarına başarı katar...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184