Sarılar’dan Farklı Galibiyet

Kaymakamlık Kupası günün ikinci maçında Sarılar, İscar Auto Hamam’ı 6-2 mağlup etti.

Sarılar’dan Farklı Galibiyet

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası veteranlar grubu günün ikinci maçında İscar Auto Hamam ile Sarılarkarşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarılar 8. Dakikada Yusuf ile 1-0 öne geçen taraf olurken, karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 20. Dakikasında Sarılar Mustafa’nın golü ile ilk yarıyı 2-0 galibiyet ile kapadı.

İkinci yarı 6 gol

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında Sarılar 36. ve 39. Dakikalarda Ekrem’in peşpeşe bulduğu goller ile farkı 4’e çıkartırken, goller sonrası ataklarını sıklaştıran İscar Auto Hamam 40. Dakikada Faruk’un golü ile farkı 3’e indirdi. Ataklarını sıklaştıran Sarılar 47. Dakikada Ekrem kendisinin 3, takımının 5. Golüne imza attı. Karşılıklı ataklar ve kıyasıya rekabetin yaşandığı son dakikalarda 49. Dakikada İscar Auto Faruk’un golü ile skoru 5-2’ye getirirken, Sarılar 50. Dakikada Bahadır’ın golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

İscar Auto Hamam: 2

Sarılar: 6

Hakem: Süleyman Hilmi Metin

Saha: Hendek Orman İşletme

İscar Auto Hamam: Serkan, İdris, Özcan, İsmet, Faruk, Tamer, Selim, Tarık, Erkan, Hüseyin, Osman, Murat

Teknik Direktör: Osman Yazıcı

Sarılar: Yahya, Recai, Recep, Mesut, Bahadır, Yusuf, Ekrem, Mustafa Y., Sinan, İbrahim, Mustafa Y., Hüseyin, Orhan, Selim.

Teknik Direktör: Saadettin Meraklı

Goller: Dk 8 Yusuf, Dk 20 Mustafa, Dk 36, 39, 47 Ekrem, 50 Bahadır (Sarılar) Dk 40, 50 Faruk (İscar Auto Hamam)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184