Yenimahallespor Beşledi

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda Yenimahallespor sahasında Yuvalakspor'u 5-1 mağlup etti.

Yenimahallespor Beşledi


Sakarya 1. Amatör küme C grubunda geçtiğimiz hafta Şampiyonluğunu ilan eden Yenimahallespor sahasında Yuvalakspor'u konuk etti. Karşılaşmada Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ve Hendeksporlu Yöneticiler Yenimahallespor'u yanlız bırakmayarak karşılaşmayı tribünden izlediler.
Karşılaşmanın 8. Dakikasında konuk ekip Yuvalakspor Selami'nin golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Yenimahallespor 27. Dakikada Sezer ile skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Yenimahallespor’un 57. dakikada kazandığı penaltı atışını Arafat gole çevirdi ve 2-1 öne geçti. Oyunun hakimiyetini eline alan Yenimahallespor, 70. Dakikada Yusuf Emre, 77. Dakikada Burak’ın golleri ile farkı 4’e çıkardı. Karşılaşmanın skorunu 90. Dakikada Yusuf Emre belirledi ve Yenimahallespor sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Yenimahallespor: 5
Yuvalakspor: 1
Hakemler: Hamza Seyyar, Hakan Tuna, Abdullah Toroslu

Stad: Hendek Atatürk
Yenimahallespor: Serdar, Onur, M. Ali, Arafat, Hasan (Furkan), Burak, Yunus Emre, Levent, Enes (Oğuz), Sezer (Mevlüt), Rahim

Antrenör: Osman Yazıcı
Yuvalakspor: Emre, Mustafa, Serkan, Samet, Selami, Gökhan İ., Bedirhan, Hakan, Muhammet, Gökhan, Âdem

Antrenör: Sadettin Fırat
Goller: Dk 27 Sezer, Dk 55 Arafat (P), Dk 70, 90 Yusuf Emre, Dk. 77 Burak (Yenimahallespor) Dk. 8 Selami (Yuvalakspor)

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184