YEŞİLYURT BELDESPOR HACIMERCAN’A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Süper Amatör Liginin yeni temsilcisi Hacımercanspor, futbolcusu Cihat’ı Yeşilyurt Beldespora kaptırmasına rağmen, şimdi hiçbir şey olmamış gibi hareket ederek büyük tepki gördü.

YEŞİLYURT BELDESPOR HACIMERCAN’A ATEŞ PÜSKÜRÜYOR


LİSANSI BİLE ÇIKMIŞ

Yeşilyurt Beldespor Genel Kaptanı Lokman Demiray, Hacımercansporun geçen seneki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan 28 yaşındaki golcü futbolcusu Cihat’ı, 2 bin TL futbolcuya, 550 TL de aktarma parası yatırarak transfer etmişti. Ancak ne olduysa sonra oldu ve ne bu para iade edildi, ne de futbolcu Yeşilyurt Beldespor’a gitti. Şuanda Hacımercanspor ile idmana çıktığı öğrenilen Cihat için Hacımercanspor yöneticisi Kerim Mercan suçlanıyor.

FUTBOL HAYATI BİTER

Yeşilyurt Beldespor Genel Kaptanı Lokman Demiray, “Biz fu futbolcuya 2 bin 550 TL karşılığında transfer ettik. Kerim Mercan ise, lisansını bile çıkarttığımız bu futbolcuyu ayartarak, böyle bir şeye sebebiyet vermiştir.  Nasıl oynayacak şimdi o futbolcu Hacımercanspor’da. Biz lisansını çıkardık. Parasını da verdik. Hadi oynatsınlar da görelim. Burada yapılacak tek şey, verdiğimiz parayı iade etmeleri ya da bizde oynamalarını sağlamalarıdır. Yoksa 1 yıl hiçbir yerde oynayamaz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184