TUĞÇE VE NURİ BİR ÖMÜR BOYU HAYATA YELKEN AÇTILAR

Hendek’te Merhum Fedai ve Zülfiye Kahriman çiftinin yakışıklı oğulları Nuri ile Uşak ilinden Mesut ve Emel Gürses çiftinin güzel kızları Tuğçe düzenlenen düğün cemiyeti ile bir ömür boyu hayata yelken açtılar.

TUĞÇE VE NURİ BİR ÖMÜR BOYU HAYATA YELKEN AÇTILAR


Hendek’te Merhum Fedai ve Zülfiye Kahriman çiftinin yakışıklı oğulları Nuri ile Uşak ilinden Mesut ve Emel Gürses çiftinin güzel kızları Tuğçe  düzenlenen düğün cemiyeti ile bir ömür boyu hayata yelken açtılar.

Uşak’tan ilçemize gelin gelen Tuğçe ve Nuri çiftinin Ş.Mahmutbey Salonunda düğün cemiyeti düzenlendi.

Tuğçe ve Nuri çiftinin mutlu günlerinde Belediye Başkanı Ali İnci,MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, her iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı.

Kahriman ailesi çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek ikramlarda bulundular.

Nuri ve Tuğçe çiftinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayan MHP Belediye Başkan Adayı çifte mutluluklar dileyerek hediye takdim etmesinin ardından gençlerle birlikte Karadeniz oyunları oynadı.Düğün cemiyetine katılan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Babaoğlu ,tek tek vatandaşları gezerek kısa süreli sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184