HENDEK GÜL A.Ş ARAÇ FİLOSUNA 4 YENİ ARAÇ KAZANDIRDI

Hendek Sakarya (Gül Aş) 4.Adet yeni Halk otobüsü aldı. Alınan araçlar en kısa zamanda Hendek-Adapazarı arasında servise başlayacak. Yeni alınan araçlarda engeliler için rampa bulunuyor.

HENDEK GÜL A.Ş ARAÇ FİLOSUNA 4 YENİ ARAÇ KAZANDIRDI


Gül A.Ş Başkanı İhsan Kaplan yaptığı açıklamada “ Bizler daha önce vermiş olduğumuz Hendek halkımıza rahat ve huzurlu ortamda yolculuk yapmaları için 4.adet araç almıştık buna ilave olarak 4.adet daha araç aldık ve servise hazır hale getirdik  Gül Aş başkan ve yönetim kurulu olarak Hendek Halkının istekleri doğrultusunda araçlarımızı yeniliyoruz ve  talepler doğrultusunda da yenilemeye devam edeceğiz.Hendek halkından da bu doğrultuda bir isteğimiz olacak oda bu araçların sahibi olan halkımızda biraz daha temiz tutmaları olacak araçların devamı gelecek aylık hedefimiz 10.bin kişi taşımaktır.

Son olarak Başkan ihsan Kaplan; Ücretsiz taşınan 65.yaş üstü yolcuların bir an önce bir çözüme kavuşması ve ilgili kurumlardan çözüm bekliyoruz gelen 4.aracın devir teslimleri Ramazan’dan sonra yapılacak şimdi ise gelen araçlarımız için kurban kestik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184