İNCİ “DOĞALGAZ VERİLMEYEN KÖY KALMAYACAK”

Her ay düzenli olarak yapılan ve köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı aylık muhtarlar toplantısı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin ev sahipliğinde Hendek Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

İNCİ “DOĞALGAZ VERİLMEYEN KÖY KALMAYACAK”


Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan muhtarlar adına söz alarak,  sorunlarını dile getirerek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan İnci toplantıda yaptığı konuşmasında, " Yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Hendek’imizi planlı programlı bir şekilde hep birlikte belirli bir yere getirdik. İnşallah sizlerle birlikte önümüzdeki dönemde de köylerimiz ile ilgili yoğun çalışmalar yapacağız. Nuriye Köyümüze doğalgazı götürdük. İlçemizde de doğalgaz gitmeyen ev kalmadı. İnşallah yakın köylerimiz başta olmak üzere köylerimize de dogalgaz için çalışacağız ve doğalgaz verilmeyen köy kalmayacak inşallah “ Diyerek, projelerden bahsetti. 

Başkan İnci “ Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Hendek'in her yerinde çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor. Hendek Rasim Paşa Merkez Camimizin inşaatı devam ediyor. Güreş Eğitim Merkezi ve belediye garajımızı tamamladık, 1500 kişilik kapalı spor salonu tamamlandı. 35.000 kişilik stadyum, 100 yataklı hastane inşaatı da devam ediyor. Bizler Hendek'imizi ne kadar güzel yerlere getirirsek, ne kadar güzel hizmetler yaparsak, gelecek nesillere de güzel emanetler bırakırız. El birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" Dedi.

Toplantı muhtarlara verilen yemekle sona erdi

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2013, 10:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
TÜLIN HAKAN
TÜLIN HAKAN - 11 yıl Önce

Acaba su sorunuda cozumlenecekmi? Ornegin Tekerlek Süleymaniye köyü. Türkiye ye içme suyu dağıtılan topraklarda bulunan bu köyde sular akmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184