TİRYAKİ, ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Hendek’te esnaflık yapan Tiryaki Süt Ürünleri işletme sahibi Recep Tiryaki Hendek Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkan adaylığını açıkladı.

TİRYAKİ, ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
İlçenin  sevilen esnaflarından olan Recep Tiryaki 2014 yılında yapılacak olan Hendek Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak  şu ifadelere yer verdi.

23 yıldır Hendek’te esnaflık yaptığını belirten Recep Tiryaki yaptığı açıklamada “ Esnaf arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda , esnaf odamızın  iyi yönetilmediğini,  kurum ve kuruluşlarla irtibat kopukluğu yaşandığını ,  bundan  dolayı esnafımızın sorunlarına çare bulunamadığı kanaatindeyim. Esnaf odamızın sadece aidat toplama merkezi gibi anılmasından herkes gibi bende son derece rahatsızlık duyuyorum. Tüm bu  sorunların giderilmesi için esnaf arkadaşlarımız ile yaptığımız istişare sonucunda bu konulara duyarsız kalmayarak Hendek Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanlığına adaylığımı kamuoyuna  saygı ile açıklıyorum.

Tiryaki adaylığını açıklamasının ardından kısa süre içerisinde Yönetim Kurulu üyelerini de belirleyerek çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.

Hendek Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Recep Tiryaki 1961 Hendek doğumlu ve 23 yıldır Hendek’te Esnaflık yapıyor.Tiryaki evli ve 2 çocuk babası.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 10:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat celikkalp
murat celikkalp - 11 yıl Önce

recep abi hendek te bulunmasamda. seni gönülden destekliyorum. allah yolunu açık etsin. BAŞARILAR

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184