23 NİSAN YENİ SALONDA KUTLANDI

Hendek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kar yağışı dolayışla Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

23 NİSAN YENİ SALONDA KUTLANDI


Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılan kutlama törenine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Garnizon Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Hendek Belediye Meclis üyeleri Aygüneş, Hüdaverdi Bahadır, İlçe Tarım Müdürü Erhan Sunman, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler Katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile başlayan tören Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün çocukların Bayramlarını kutlamasıyla devam etti.

Hendek Milli Eğitim Şube Müdürü Bedri Bayram günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Bugün Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı yer olan ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. Yılını kutluyoruz diyerek Öğrencilere seslendi.

Bayram, Sevgili Öğrenciler atacağınız her adımda büyük türk Milleteinin arkanızda olduğunu bilmenizi istiyor ve büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bu büyük ve özel Bayramınızın kutlu olmasını diliyorum diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Öğrenciler tarafından şiirler, folklor gösterileri ve Okullar arası yumurta ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Yarışmalar sonucunda dereceye giren Okullar ve Öğrencilerin madalyalarını ve hediyelerini Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş tarafından verildi.

23 Nisan gösterilerine büyük ilgi gösteren Veliler video ve fotoğraf çekmek için adeta bir birleriyle yarıştı. Yeni Kapalı Spor Salonunun 23 Nisan gösterileri ile dolduğu gözlerden kaçmadı.

Tören yarışmada dereceye giren Okullar ve Öğrencilere madalya ve hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.































Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184