AKOVA’DA ÇÖP İSTASYONU İSTEMİYORUZ EYLEMİ

Akova, Büyükdere Mahallesi vatandaşları Çöp toplama İstasyonu istemiyoruz diyerek Şantiye önünde eylem yapıp yolu kestiler.

AKOVA’DA ÇÖP İSTASYONU İSTEMİYORUZ EYLEMİ


Hendek Büyükdere Muhtarı Adem Demir ve Akova Muhtarı Volkan Yemenici ve Mahalle vatandaşlarının katılmış olduğu eyleme 100'e yakın vatandaş katılarak seslerini duyurmaya çalıştılar,

Vatandaşların açtığı pankartlarda İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın, Hizmet değil hezimet, oldu bitti ile hizmet olmaz, terbiyesizlik yapmıyoruz, sağlığımızı koruyoruz, bugün ve geleceğimiz için çöplük istemiyoruz, dört mahallenin ortasına çöplük mü olur şeklinde yazılarla seslerini duyurmaya çalıştılar.

Hep birlikte yürüyüşe geçen eylemci vatandaşlar şantiye önüne kadar yürüyüşlerini sürdürerek burada yolu kestiler, yürüyüşü takip eden emniyet güçlerinin ardından Hendek jandarma ekipleri de güvenlik için şantiye önünde hazır  bulundular.

Eylemciler şantiye önünde bildiri okuyarak seslerini dile getirdiler, yetkililer buraya bekliyoruz şeklinde konuşmalar adından Hendek Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Bozalan eylem yerine gelerek vatandaşlara açıklamalarda bulundu, Abdullah Bozalan buradaki tesisin sadece bir aktarma merkezi olduğunu, kesinlikle koku yapacak bir unsurun olamayacağını, hatta söz konusu  koku yapacağı söylenen suyun bile gelen araçlardan alınmayacağını söylese de vatandaşların siz bizim muhatabımız değilsin, ama misafirimizsin, bizim muhatabımız başkan buraya gelsin! şeklinde tepkilerine maruz kaldı.

Hendek Kaymakamlığında randevu

Yapılan Eylem Hendek Kaymakamı Orhan Burhanın Hendek Kaymakamlığına pazartesi günü randevu vermesi ile sona erdirildi, şimdi mahallelinin gözü kulağı  Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın çözüm için yapacağı çalışmalarda.



Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184