Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (13 Ocak 2020)

Aramızdan Ayrılanlar


Lütfiyeköşk Mahallesinden Merhum Hüseyin, Osman ve İsmail Yeşilsancak’ın Ağabeyleri, Ersin Yeşilsancak’ın Babası Ziver Yeşilsancak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Lütfiyeköşk Camiinde Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Lütfiyeköşk Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15'te Merkez Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Ufuk Yeşilsancak - 0505 230 66 51

Yeni Mahalleden Merhum Ethem Çakal’ın Oğlu, Ömer Yıldız’ın Dünürü, Burak Yıldız’ın Kayınpederi, Erol ve Gökhan Güler’in Dayıları, Kadir ve Barış Çakal’ın Amcaları, Hüseyin, Ali, Leyla, Suzan, Hanım ve Neşe Çakal’ın Ağabeyleri, Ziynet Yıldız’ın Babası Hasan Çakal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hüseyin Çakal - 0535 696 86 11

Kargalı Hanbaba Mahallesinden fevzi Çengel’in Kardeşi, Cüneyt Çengel’in Babası, Adil ve Adnan Çengel’in Amcası Serken Çamural, Murat Güllü ve Erkan Kanar’ın Kayınpederi Remzi Çengel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba Camiinde Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Kargalı Hanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Murat Güllü - 0533 021 03 52

Yeşilköy Mahallesinden Mehmet Yaman’ın Eşi, Merhum Bedri ve Merkez Lokantası Şefi Metin Yaman’ın Anneleri, İsmail Özkür ve Mustafa Nalbant’ın Kayınvalidesi, Fatih Özkür ve Yalçın Nalbant’ın Ananeleri, Bülent Yaman’ın Babaannesi Emine Yaman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeşilköy Mahallesinde ğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15'te Merkez Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Fatih Özkür - 0532 373 58 28


Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184