ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR



Bıçkıatik Köyünden, Merhum Nazım Kutlu’nun Eşi, Merhum Ahmet Kutlu, Nevzat, Osman ve Ali Kutlu’nun Annesi, Murat, Nazım, Oğuzhan ve Yalçın Kutlu’nun Babaannesi, Mustafa Yeğin ve Fatih Eyüpoğlu’nun Anneannesi Sadiye Kutlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek, kılınacak Cuma Namazına müteakip Bıçkıatik Köyü Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Süleymaniye Mahallesinden, Merhum Halil İbrahim Yeşilyurt’un Oğlu, Melih Yeşilyurt’un Babası, Vergi Dairesi Memurlarından Yusuf Yeşilyurt ve Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Kemal Yeşilyurt, Erol, Embiya Hamza ve Abdullah Yeşilyurt’un Kardeşi, Murat ve Vedat Yiğit’in Dayısı, İsmail Kutsal, Reşat Mısır, İsmet Uzun ve Yusuf Akdeniz’in Kayınbiraderi Ömer Yeşilyurt vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Süleymaniye Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

Çamlıca Mahallesinden, Ramazan, Şaban, Ali, Mehmet ve Ahmet Yazar’ın Babaları, Eski Muhtar Muharrem Yazar’ın Amcası Rıza Yazar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamlıca Merkez Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184