BAHADIR MECLİSTE SORUNLARI AKTARDI

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündem dışı söz alan MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır alt yapıda ki sorunları aktardı.

BAHADIR MECLİSTE SORUNLARI AKTARDI


MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır gündem dışı konuşmasında, Ulaşım ve plan bütçe komisyonun da kabul gören ve meclisimiz tarafından onaylanan taksi, dolmuş 8+1 tarifesi 6.000.00 TL olarak onaylanması.

Ancak gördüğümüz manzara hiçte böyle değil, bağlı bulundukları odalar veya kooperatifler Belediyeden 10.000.00 TL olarak onaylandı. Verirseniz verin, vermezseniz faiz işliyor diye şoför esnafını sıkıntıya sokuyorlar ve plaka tescilini engelliyorlar.

Hizmet İçin Teşekkür

Bahadı, Saski Genel Müdürlüğü programa aldığı İlçelerle ilgili bu tür yatırımlar haliyle hizmet konusunda 45-46 milyonluk yatırım keyif veriyor. Genel Müdürlüğe şahsım adına teşekkür ederim. Ancak 74. Maddede 4.000.00 TL muhtelif mahallelerde kullanılmak üzere diye talep var, bu Mahallelerde umarım, Nuriye, Başpınar Demirkapı ve Çamlıca ek alt yapıda vardır. Uzun süredir bu Mahallelerimiz alt yapı sorununun çözülmesini bekliyor.


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184