BEDİR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan Adayı Sabahattin Bedir CHP ilçe Başkanı Azak'ı ve İlçe Müftüsü Şahin'i ziyaret etti

BEDİR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkan Adayı Sabahattin Bedir 25 Martta yapılacak olan oda seçimleri için son turlarını yapıyor.

Bugünkü ziyaretini CHP ilçe Başkanı Reyhan Azak ve İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin'e gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarını bir yıldır yürüten Bedir bu zaman zarfı içerisinde Hendekli esnaflara projelerini anlattı, esnafların sorunlarını dinledi,  çıkmış olduğu oda başkanlığı yolunda esnafa faydalı olacak hizmetler için çalıştığını her fırsatta dile getirdi.

Hendek Esnaf ve sanatkarlar odası Başkan adayı Sabahattin Bedir Bu günkü çalışmalarına Hendek CHP ilçe başkanı Reyhan Azak ve Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin ile devam etti.

Sabahattin Bedir Ziyaret sonrası basına yaptığı açıklamada’’ Bugün esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Sabahattin Bedir ve yönetim kurulu üyeleri olarak, CHP ilçe Başkanlığını ve Hendek müftülüğünü ziyaret ettik. CHP ilçe başkanı Reyhan Azak ve Hendek müftümüz Abdurrahman   Şahin’e göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ederim’’dedi.

Daha Önce 11 Martta yapılacağı bildirilen Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimleri Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’ya gelmesi  ve MHP Genel kurulunun 18 martta yapılması nedeni ile 25 Marta ertelendiği ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin 25 Martta yapılacağı bir kez daha  kamuoyunun bilgisine sundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184