BU ŞİKAYET SEDAŞ İÇİN

Hendek Yenimahalle de oturan okurumuz bize WhatsApp Haber Hattımıza ulaşarak bir süredir hafta sonları elektrik kesintisinden şikayet ederek sıkıntısını dile getirdi.

BU ŞİKAYET SEDAŞ İÇİN


WhatsApp haber hattımızdan ulaşarak şikayetini dile getiren okurumuz “ Yenimahalle Orhan Gazi Caddesi 2166 sokakta oturuyorum.  Sorunun kaynağı ve şikayetim bu son 3 haftadır Pazar günleri bu bölgenin ve hatta bu sitenim sürekli neden ayni saatlere yakın zamanda elektriği uzun sureli kesiliyor.Elektrik arizayı aradığımızda planlı bakim arıza var gibi bahaneler söylüyorlar. Bu gibi durumlar hep pazar gününü mü buluyor. Pazar günü insanların tatil günü, kadınların evde temizlik, yemek yaptığı gün. Temizlik ve ev işlerini yaptığımız bir günümüz var oda pazar günü oluyor. Ancak bu elektrik kesintilerinden hiç bir işimizi yapamaz oluyoruz. Bu kesintilerden kim sorumlu ise ve neden kaynaklı ise son derece ben dahil tüm site ve bina sakinleri aşırı şikayetçiyiz. Ya buna bir yetkili el atsın yada bu durumu daha yüksek yerlere taşıyacağız. Yıl olmuş 2017 Hendek gibi gelişen büyüyen bir şehirde merkez de hatta böyle elektrik vs. kesintileri hiç hoş olmuyor. Bu işe yetkili kim ise acilen ve ivediolarak el atsın düzeltsin istiyoruz.” İfadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mete Aygün
Mete Aygün - 6 yıl Önce

arkadaşlar pazar günü yapılan mesaiye dört katı fazla ücret ödeniyor diye uydu bundan olabilir aynısı hakkaride çalışırken telefonlarda oluyordu ca günü kesiliyor pazar günü saat beşte. geliyordu

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184