FECİ KAZADA ANNE VE BEBEĞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hicriye Mahallesinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü 1 yaralandı.

FECİ KAZADA ANNE VE BEBEĞİ HAYATINI KAYBETTİ


Edinilen bilgilere göre Saat 08.20 sıralarında Düzce istikametinden Sakarya istikametine gitmekte olan 06 E… plakalı Mustafa Y. (29) idaresindeki özel otomobil, D-100 karayolu Hicriye Mahallesi mevkiinde kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir benzin istasyondaki benzin pompasına çarptıktan sonra takla atarak durabildi.
Kaza sonrası aynı araçta bulunan Zeynep Y. (28) ve 4 aylık olduğu belirlenen Yusuf Ali Y. olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüsü Mustafa Y. (29) ağır yaralı olarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Mustafa Y.’nin Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kaza sonrası olay yerine gelen kazazedenin yakınları sinir krizi geçirirken, kaza geçiren Ailenin Zonguldak’tan yola çıktıkları ve 4 aylık bebekleri Yusuf Ali Y.’nin kalbindeki rahatsızlık yüzünden Sakarya’ya Hastaneye giderken kaza geçirdikleri gelen bilgiler arasında.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 11:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Koray KÜTÜK
Koray KÜTÜK - 8 yıl Önce

Bu bizim Hendek devlet hastanesi yeniyapıldı ve hâla da yetersiz personel olduğu için mi SAKARYA eğitim araştırma hastanesine sevk yapılıyor,nedeni nedir? Hastalarımız zaten çoğu kez bu zevkler yüzünden yolda hayatını kaybediyor.

Levent celik
Levent celik - 8 yıl Önce

Arkadasima katiliyorum kocaman hastane yaptilar hala sevk yazik bu millete

Recep
Recep - 8 yıl Önce

Ben sağlık bakanlığına şikayetimi yaptım bakanlık bana geri dönüş yaptı hendek halkı adına tüm sorunları anlattım gereğini yapacaklarına söz verdiler umarım sözlerinde dururlar sizde benim gibi şikayetlerin izi dile getirin

Uğur Alet
Uğur Alet - 8 yıl Önce

Koskoca hastane ama yine sevk.. Yazık valla birde bu koskoca hastanede kadın doğum uzmanı sadece 1 tane oda erkek muhafazakar kesim durumdan şimdiye kadar neden şikayetçi değil anlamak mümkün değil

qwryjxb
qwryjxb - 8 yıl Önce

Komşum olurlar çok üzüldük çok iyidiler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184