HENDEK BELEDİYESİNİN KALİTESİ TESCİLLENDİ

Hendek Belediyesi ( UDEM ) Yeniden Belgelendirme denetimi yapıldı.

HENDEK BELEDİYESİNİN KALİTESİ TESCİLLENDİ


Hendek Belediyesi’nin 2013 tarihlerinde Uluslararası Belgelendirme Denetim Eğitim Merkezi (UDEM) tarafından almış olduğu ISO 9001:2008 belgesinin “Yeniden Belgelendirme” denetimi yapıldı.

Gözetim Başdenetmeni Hakan Bartın ve Hendek Belediyesi’ni temsilen yöneticiler, süreç takipçileri ile Kalite ve Strateji Geliştirme Koordinatörlüğünün katıldığı yeniden belgelendirme denetimi,  açılış toplantısı yapıldı.
Açılış toplantısında, Başdenetmen Hakan Bartın,  denetimin genel programı hakkında bilgi verdi. Hendek Belediyesi’ni temsilen de, Gürkan Gürtemel, Gözetim Denetmeni Hakan Bartın’a, sürecin işleyişi ve birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra, Denetim ekibi tarafından seçilen birimlerde detaylı yapılan denetimlerin yanı sıra masa başında ve sahada da detaylı doküman incelemesiyle denetim sona erdi.

Kalite sistemi uygulanıyor

Denetimin kapanış Toplantısında Başdenetmen Hakan Bartın, Hendek Belediyesi’nde kalite yönetim sisteminin her adımı ile uygulandığını ve sürekli gelişim mantığı ile ilerlediğini gördüklerini ve bunu raporlarına yazacaklarını belirterek, kalite çalışmalarını başlattıkları ve devam ettirdiği için üst yönetime de teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184