HENDEK MBD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkan ve Yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı ziyaret etti.

HENDEK MBD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Derneklerinin Hendek Temsilciliğinin kısa bir süre önce kurulduğunu belirterek Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Gençlik bizim için çok önemlidir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Püsküllü, Dernek Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, inanıyoruz ki Derneğinizin Gençliğe büyük faydası olacaktır. Gençlerimiz kendilerini yetiştirerek, kendilerinden sonraki nesillere güzel şeyler bırakacak. Gençlik güzel yetişmeli, iyi ve kaliteli eğitim almalı, bununla ilgili bizler de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Gençlik bizim için çok önemlidir. Geleceğimizin umudu olan Gençlerimizin, 15 Temmuz Darbe girişiminin yapıldığı gece Vatanına, Milletine ve Bayrağına ne kadar sahip çıktıklarını gördük. Güçlü bir Ülke için, güçlü bir gençlik lazım diye konuştu.
Dernek Yönetimi, Hendek Belediyesi ziyaretinin ardından Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek Hendek Emniyet Müdür İsmail Baş’ı makamında ziyaret etti.

Dernek ve Faaliyetleri hakkında Emniyet Müdürüne bilgi veren Dernek Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Gençliğe yönelik projeler hazırladıklarını dile getirerek Emniyet Mdürülüğünden de projeler ile ilgili desteklerini beklediklerini belirtti.
Ortak Projeler yapmaya hazırız

MBD’nin Gençliğe yönelik Projelerinde ortak adımlar atılabileceğini dile getiren Emniyet Müdürü İsmail Baş, Gençlik bizlerin geleceğini şekillendirecek kısmımız. Gençlerimiz ile ilgili oluşturulacak tüm projelerde Emniyet Müdürlüğümüz olarak gereken destekleri vermeye hazırız. Hatta MBD ve Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte ortak projeler de üreterek uygulayabiliriz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184