HENDEKLİ BİNLERCE KİŞİ TERÖRÜ LANETLEDİ

Hendekli binlerce Vatandaş terörü lanetlemek için meydanları doldurdu.

HENDEKLİ BİNLERCE KİŞİ TERÖRÜ LANETLEDİ


Sosyal medya ve basın yolu ile örgütlenerek düzenlenen Şehitlere Saygı ve teröre lanet yürüyüşünde binlerce Vatandaş Şehitler için yürüdü, teröre lanet yağdırdı.

Hendek Cumhuriyet alanında Saat: 19.00’da başlayan Teröre Lanet yürüyüşüne Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Esnaflar, Gençler ve Bayanların da yer aldığı binlerce Hendekli Vatandaş katıldı.
Hendek İlçe Merkezi Cumhuriyet alanında Türk Bayrakları ile birlikte toplanan Hendekliler terörü lanetleyerek sloganlar eşliğinde yürüyüşe başladılar.

Binlerce kişinin katıldığı Teröre lanet yürüyüşünde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Ne mutlu Türk’üm diyene”, “Vatan Sana canım feda “, “Ya ALLAH Bismillah Allahu Ekber” sloganları atarak Osman Yılmaz Caddesi üzerinden, Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelindi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak Iğdır’da Şehit düşen Polis memurlarının tek tek isimleri sayıldı. Şehitlerin isimlerin sayılmasına binlerce Hendekli burada diyerek cevap verdi. Vatandaşlar daha sonra Jandarma Bölük Komutanlığı önüne kadar yürüyüşlerini devam ettirdiler.

Jandarma Bölük Komutanlığı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Jandarma Komutanı J. Yzb. Umut Aşık’a Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye edildi. Jandarma Komutanı J. Yzb. Umut Âşık hediye edilen Kuran-ı Kerimi öpüp alnına koyarak teslim adlı.

Vatandaşlar daha sonra muammer Sencer Caddesi üzerinden İlçe merkezine kadar yürüyüşlerini sürdürdü.

Cumhuriyet alanında Vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek karşılıklı helallik istenmesinin ardından yürüyüşe katılanlar sessiz bir şekilde dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184