HENDEKSPOR YÖNETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Hendekspor olarak Play off ilk maçı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

HENDEKSPOR YÖNETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI YAPTI


Hendekspor olarakPlay off ilk müsabakamızda da görüldüğü gibi hakem hataları mağduriyetimiz devam etmektedir.

Hakemlerimiz resmen komedi oynuyor bazı hakemlerimizde hiç bir tutarlılık yok, karakterli karar yok ve maç seçiyorlar. Bu hafta playoff maçlarında her şeyi net gördük aslında Pamukova maçında resmen takımı 7-8 sarı kart ile elini kolunu bağlayan Arif Sucuoğlu birde net %100 penaltıyı resmen göremedi...!Sürekli verilmeyen penaltılarımız , kesilen ataklarımız , çizgi ihlalinden ihraç edilen hocamız kesilen ataklarımız bir çok haksızlığa uğradık ve Ardından bu gün İmdat Kum Hocamızın istifası ‘da bu duruma bir tepki olarak geldi.!

Derdimizi anlatıyoruz zaten dinleyen yok! Ne yazık ki sahibi olmayan Sakarya Amatör Sporu emek veren çaba sarf eden amatör spor emekçilerini küstürmeye devam ediyor ve Amatör sporun içinden hızla kaçıyorlar… Yakın bir gelecekte sivil inisiyatif sahibi gönüllüler kalmadığında , kurumlar arası amatör spor müsabakalarına döner bu sistem…!!

Hendekspor olarak sadece işimizi adam gibi dürüstçe Yılmadan Amatör spor için yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin ne hesaplar içinde olduğu bizi ilgilendirmiyor kapıların ardında yapılan hesapların sonu hazindir bilesiniz. Unutulmamalıdır ki ; Er ya
da geç vicdan ve ilahi adalet herkes için tecelli edecektir.

 

Saygılarımızla

Hendekspor Yönetim Kurulu

Basın Sözcüsü

Mete Balkız

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184