HENDEK’TE ASFALT ATAĞI

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Karatoprak, Kargalıhanbaba, Şeyhler Mahallesi yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

HENDEK’TE ASFALT ATAĞI


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı ile birlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatoprak, Kargalıhanbaba ve Şeyhler Mahalleleri arası sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Püsküllü, Karatoprak ve Şeyhler muhtarları ile çalışma alanında görüşüp bilgi aldı.

4.5 Km sıcak asfalt

Başkan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltın vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını ifade ederek“ Karatoprak, Kargalıhanba ve Şeyhler mahallelerimizde yapılan asfalt çalışması bölgemizi önemli bir şekilde rahatlatmıştır. Sakarya Büyükşehir Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizde Hendek Belediyesi olarak bozulan yollarımızda da bakım çalışmaları yapıyoruz. Hava şartları müsait olduğu sürece çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” Dedi.




 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamdi boya
hamdi boya - 8 yıl Önce

Kurtuluş mahallesi nezaman olçak

Hakan boyukısa
Hakan boyukısa - 8 yıl Önce

Umuyoruz ki bayraktepe mahallesini unutmadınız, mahhallemizin yollarını ne halde oldugunu görmek için de mahhallemize sizleri bekleriz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184