HUBB LOUNGE & GARDEN AÇILDI

Hendekli girişimci İsmet Kayıhan ve Volkan Demirci ortaklığında hayata geçirilen Hubb Lounge&Garden düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

HUBB LOUNGE & GARDEN AÇILDI


Açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Eski Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Sevinç, Jandarma Bölük Komutanı J. Ü. Tğm. Burak Çetin, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Mhp Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, Eski MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi yapılan Dualar sonrası konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bugün Hendek’te açılmış olan Hubb, sohbetin sevginin ve kardeşliğin birleştiği bir yer olarak görüyoruz. Hendek her gün bir adım daha ileriye gidiyor. Bu birlikteliğin ve kardeşliğin bir eseridir. Daire müdürleri, belediye ve sivil toplum örgütlerinin ortak çalışmalarının neticesinde bugün Hendek ileriye doğru giden bir ilçe konumundadır. Bu anlamda herkesin katkısı var, herkese teşekkür ediyor ve bu işyerini hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum dedi.


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan konuşmasında, güzel bir akşamda güzel bir işletmenin açılışında hep birlikte bir aradayız. İlçemiz büyüdükçe bu tür işletmeler çoğalıyor. Hendek geliştikçe ve büyüdükçe hizmet kalitesinin de arttığını böyle işletmeler açıldıkça görmekteyiz. Bu işletme bunun öncülüğünü yapıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, işletmemize bol kazançlar diliyor ve Hendeğimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.


Açılış sonrası protokol üyeleri ve vatandaşlar canlı müzik eşliğinde sohbet ederek hoş vakit geçirdiler.


Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
emlaccar
emlaccar - 10 yıl Önce

Hayirli olsun insallah

Ayhan Sütlü, hüseyinseyh
Ayhan Sütlü, hüseyinseyh - 9 yıl Önce

Bu yaz Allah nasip ederse muhakkak gelirim. Bravo tebrikler. Süper bi Mekan olmus. Hendek e coktan gerekiyordu böyle bir Lounge. Selamlar Ayhan aka TRAP

zebati
zebati - 9 yıl Önce

Mekan guzel yeni acildi tabi isler dusuktur ama zamanla acilir cesit olsun yeterki

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184