KAPATILAN İŞYERLERİ TEKRAR AÇILDI

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında örgütle ilişki şüphesi ile kapatılan işyerleri tekrar açıldı.

KAPATILAN İŞYERLERİ TEKRAR AÇILDI



Hendek’te Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PTD) soruşturması kapsamında örgütle ilişki şüphesi ile kapatılan işyerleri tekrar açıldı.

Geçtiğimiz hafta Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PTD) soruşturması kapsamında Hendek Belediyesi Encümen Kararı ile kapatılan Şifa Pastanesi’nin iki şubesi ve imalathanesinin yanı sıra Hendek Küçük Oto Sanayi Sitesinde iki adet işyeri tekrar açıldı.

Yaşanan olay sonrası Şifa Pastaneleri işletme sahibi Yusuf Taşocak yaptığı açıklamada, bizim bunlarla işimiz olmaz. Bize evrak, delil, belge teşkil etmeden şüphe üzerine direk kapatıldı. Bizim hiçbir suçumuz yok. Valiliğe yönlendirildik. Valilik bizden böyle bir karar çıkmadı yanıtını verdi.

Olaya şikâyet mi diyelim, çekememezlik mi diyelim bilemiyorum. 10 yıldır burada esnafız. Bizi Hendek halkı biliyor. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı oluşturmadık. Biz burada ekmeğimizle, işimizle, gücümüzle daha iyi hizmet sunmanın peşinde olan bir işletmeyiz diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184